Loading
Skip to content
🚨 Free Shipping For Rewards Members - Claim up to 50% Off Today 🚨
🚨 Claim up to 50% Off Today 🚨
Can The Ion Pure Really Help Detoxify Heavy Metals? - Gear Elevation

Kan The Ion Pure virkelig hjelpe til med å avgifte tungmetaller?

Vi trenger et velfungerende immunsystem for å holde oss friske – for å gjenkjenne patogener og bekjempe infeksjoner. Aldri treffer denne sannheten mer enn i en tid som dette. Tungmetaller i kroppen kompromitterer immunforsvaret vårt. De tjener ingen nyttig funksjon, kroppen vår kan ikke metabolisere dem, og de kan også være skadelige ved lave nivåer. De kommer inn i kroppen gjennom pust, inntak og hudabsorpsjon.

Vanlige tungmetaller

Kviksølv har organiske og uorganiske former som begge er giftige. Det finnes i skalldyr, influensasprøyter, amalgamfyll, hudpleieprodukter og legemidler. Verdens helseorganisasjon utpeker den som en av de ti beste kjemikaliene med store helseproblemer og klassifiserer den som giftig for immunsystemet, nyrene, huden og lungene.1

Kadmium finnes i sigarettrøyk, kaffe og bensin. Celler tar det tilfeldig inn på grunn av dets likhet med essensielle metaller, som kalsium, jern og sink. Nyren er det organet som er mest påvirket av kronisk kadmiumeksponering.2

Bly er svært giftig. I løpet av årene har mange kilder til bly blitt eliminert. I dag finnes det i tobakk og tobakksrøyk, kosmetikk og vann.3  Selv ved svært lave nivåer undertrykker bly immunsystemet.

Aluminium finnes i syrenøytraliserende midler, tilsetningsstoffer til brød, bakepulver, deodoranter, aluminiumsfolie og kokekar. Dens akkumulering i hjernen er assosiert med Alzheimers sykdom. Det er også en mistenkt kobling til brystkreft.4

Arsen er funnet i ris dyrket i åkre som en gang ble sprøytet med plantevernmidler som inneholder metallet. Ris har en affinitet for arsen og absorberer det lett fra jorda. Andre kilder til arsen er sigarettrøyk, sjømat og vann. Kronisk eksponering for arsen kan svekke vitale immunresponser, noe som fører til økt risiko for infeksjoner og kroniske sykdommer.5

Tungmetaller, fordi de ikke kan metaboliseres, akkumuleres i myke vev og bein i kroppen. Deres tilstedeværelse bidrar til kroppens giftige byrde. Den gode nyheten er at vi har kontroll over giftstoffene vi samler opp. Og den andre delen av den gode nyheten er at du kan støtte immunsystemets evne til å kvitte seg med tungmetaller og andre giftstoffer med et vanlig avgiftningsprogram med Ion Pure by Gear Elevation.

Hvordan Ion Pure By Gear Elevation Ionic Foot Bath fungerer

Ion Pure fotbad er et avgiftningssystem for hele kroppen som hjelper kroppen med å fjerne giftstoffer på to måter.

1. Under en økt: 

Toksiner i kroppen lagres i ionisk form: tungmetaller har en positiv ladning. Vårt program genererer positive og negative ioner fra elektrolyse av vann for å skape et ionisk felt som nøytraliserer positivt og negativt ladede giftstoffer fra kroppen.

 

2. For dager etter en økt:

Den rene filtrerte strømmen fra vår medisinske strømforsyning slapper av kroppen slik at den går i hvile- og fordøyelsesmodus. Dette bidrar til å eliminere giftstoffer ikke bare under økten, men i tre til fem dager etterpå. Kroppen, lettet fra stress, gjør det den var ment å gjøre - avgifte seg selv.

IonPure av Gear Elevation Heavy Metal Study

Tungmetallstudien vår testet utskillelsen av tungmetaller i dagene etter en fotbadøkt. Det viste en betydelig økning i mengden tungmetaller som ble eliminert i urinen hver dag over en fem-dagers periode.

Vær proaktiv for fremtiden din

En sunn livsstil inkluderer oppmerksomhet til de tre pilarene for helse – kosthold, trening og avgiftning. Vi må være proaktive i våre valg for alle tre. For kosthold spiser vi god, næringsrik mat sammen med de kosttilskuddene som trengs. For trening supplerer vi hverdagsrutinene våre med treningsøkter, løping, yoga og andre aktiviteter.For avgiftning må vi støtte immunforsvaret som fjerner den giftige byrden som følger med det moderne liv. Det finnes ingen bedre måte å gjøre dette på enn med et Ion Pure detoxification fotbad.

Kom i gang nå

Å ha fornøyde kunder med suksesshistorier for mer enn 20 000 kunder gir Gear Elevation tillit til å tilby en bekymringsfri, 30-dagers, 100 % pengene-tilbake-garanti på våre modeller.

Hvis du er en utøver, kan du vurdere å bruke vår profesjonelle modell. Vi inkluderer et vell av materiale for å støtte en enkel og vellykket integrering i praksisen din.

For hjemmebruk, vennligst besøk produktsiden vår. Opplev avgiftning av hele kroppen i komforten av hjemmet ditt.

.
Previous article Step into Wellness: Detox Your Way to a Healthy Mind and Body with Ion Pure - Ionic Detox Foot Bath
Next article 🥬 5 måter detox kan hjelpe deg med å holde oppløsningene dine på